Skip Navigation

1 op 1 contact gezocht voor dove meneer!

Aufgabe · 0-2 Std.
Zwaag, Noord-Holland, Nederland
FreundschaftlichSoziale KontakteBegleiten vonUnterstützungsarbeit
Personen mit BehinderungenWohlbefinden
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#58289
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/1-op-1-contact-gezocht-voor-dove-meneer/58289, um beizutreten

Zusammenfassung

Deze meneer is doof en zoekt daarom iemand die hem kan begeleiden.

Detaillierte Beschreibung

Hij mist het sociale contact met mensen om zich heen. Omdat hij doof is kan hij moeilijk deelnemen aan gesprekken in groepsverband. Daarom zoeken wij voor meneer een vrijwilliger die 1 op 1 leuke dingen met hem wil doen, doen zoals wandelen en fietsen ect. Het maakt hem niet uit of diegene jong of oud is, man of vrouw maar er moet wel een klik zijn. Meneer houdt namelijk ook van een goed gesprek. Hij kan liplezen dus er hoeft geen doventaal worden toegepast. Als je duidelijk articuleert dan verstaat hij redelijk veel. Hij praat graag over sport maar ook over de dagelijkse bezigheden en over vroeger.

Hij legt ook graag een kaartje zo nu en dan!


Vind jij het leuk om deze meneer te bezoeken?

Laat het ons dan snel weten!
 


 

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Zwaag > Zwaag Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > 1 op 1 contact gezocht voor dove meneer!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen