Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Van 27 t/m 30 juli 2022 worden in Nijmegen de EuroGames 2022 georganiseerd. Tijdens dit evenement worden de European Same-Sex Dance Championships gehouden; ze zijn gepland op woensdag 27 en donderdag ...

FrauenSport und Erholung
Teilen Sie

Über Eurogames 2022 Nijmegen

Van 27 t/m 30 juli 2022 worden in Nijmegen de EuroGames 2022 georganiseerd. Tijdens dit evenement worden de European Same-Sex Dance Championships gehouden; ze zijn gepland op woensdag 27 en donderdag 28 juli. Er zullen wedstrijden worden gehouden in de disciplines Standard en Latin, zowel voor adults als voor senioren, aangevuld met een Show Dance wedstrijd.

De wedstrijden vinden plaats in het uitgebreide en geheel gerenoveerde Concertgebouw "De Vereeniging" in Nijmegen, waar tussen 1995 en 2004 de Open Nederlandse Equality Dance Kampioenschappen werden georganiseerd.


Voor dit evenement hebben wij ook vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor op de dagen zelf:
voor de kaartjescontrole; als aanspreekpunt voor de dansers; aanspreekpunt voor de juryleden, aanspreekpunt voor fotografen en pers; vrijwilligers die de danszaal aankleden en opruimen, vrijwilligers die catering verzorgen, een assistent bij licht en geluid; een vrijwilliger die de scorekaartjes bij juryleden ophaalt. Kortom, er is genoeg te doen tijdens het event.
Maar ook vrijwilligers in de periode naar het event toe.
Vanaf heden hebben we dringend iemand nodig om wat werk te doen voor de registratie van ons project. Deze persoon moet voldoende bekend zijn met Exel, Google drive , Google docs.
Vanaf maart hebben we iemand nodig die contact kan onderhouden met Nederlandse en buitenlandse juryleden, om te assisteren met het onderbrengen in hotels, het communiceren over de reis e.d.

Heb je belangstelling , maar wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Grace Stulting: gracenijmegen@gmail.com, 0649742650
Wil je je als vrijwilliger aanmelden dan kan dat via: https://eurogames2022.eu/volunteers/
En vermeldt daarbij Stijldansen

Fotos