Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Mogen wij jou verwelkomen als bezoekvriend?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
Im FreienSoziale KontakteEinkaufen im Lebensmittelgeschäft
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#53051
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Mogen-wij-jou-verwelkomen-als-bezoekvriend/53051, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Samen met mevrouw een ommetje maken, een boodschapje doen, een spelletje doen of ergens gezellig wat drinken?

Detaillierte Beschreibung

Samen een ommetje maken, een boodschapje doen, een spelletje doen of ergens gezellig wat drinken?


Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? En denk je er misschien al langer over om vrijwilligerswerk te gaan doen? Sta jij stevig in je schoenen? Dan is dit misschien wel hét moment om je aan te melden als bezoekvrijwilliger bij ons.


Mogen we je verder voorstellen aan mevrouw P.? Deze dame is midden 70, zij wordt door haar omgeving omschreven als vitaal, lief, temperamentvol en zorgzaam. Soms heeft ze even een geheugensteuntje nodig. Mevrouw heeft in haar werkzame leven een eigen horecabedrijf gehad. Gespreksstof gegarandeerd dus! Mevrouw houdt ervan om te dansen en om naar muziek te luisteren. Ze kijkt graag naar TV Oranje.


Ze zou het leuk vinden om een aantal uren per week op pad te gaan met een bezoekvriend(in). Even een wandeling maken in de buitenlucht, gezellig iets drinken op een terrasje, naar de winkel voor een boodschap of gewoon lekker in de Rustenburcht een spelletje spelen samen. Mevrouw is goed ter been. De bezoekmomenten kunnen in overleg worden afgestemd.


Denk je nu: wat leuk en waar wachten we eigenlijk nog op?! Meld je dan snel aan en dan gaan we jullie matchen met elkaar. Mevrouw P. kijkt uit naar je komst en kan niet wachten om samen met jou wat gezelligs te ondernemen.


Samen is toch veel leuker dan alleen?


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen