Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Help jij op dinsdag mee met de koersbalmiddag?

Organisationsrolle · 3 Std./Woche · Ab 15 Feb 2022
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
SportBegleiten von
WohlbefindenÄltere PersonenGesundheit
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#49298
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Help-jij-op-dinsdag-mee-met-de-koersbalmiddag/49298, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Bezorg jij deze lieve mensen een gezellige koersbalmiddag? Meld je dan snel aan! De bewoners verwelkomen je graag!

Detaillierte Beschreibung

Voor onze locatie De Rustenburcht zijn wij op zoek naar een enthousiaste, geduldige vrijwilliger die wil helpen bij het voorbereiden en begeleiden van de wekelijkse Koersbalmiddag!


Elke dinsdag wordt er vanaf 14.30u een gezellige koersbalmiddag georganiseerd voor een groepje van zo'n 16 fanatieke bewoners.


Nu kunnen we hier wel een extra handje bij gebruiken. De werkzaamheden zijn: het in orde maken van de speelruimte, het klaarleggen van de koersbal mat en het klaarzetten en schenken van de koffie en de thee. Tijdens het koersballen bied je ondersteuning waar nodig, zoals bijvoorbeeld het bieden van een ondersteunende arm bij het lopen van en naar de speelmat. Na afloop mag de ruimte weer opgeruimd worden.


Je werkt tijdens de activiteit samen met andere vrijwilligers en medewerkers van de Rustenburcht. Je bent dus niet alleen op de groep.


Bezorg jij deze lieve mensen een gezellige koersbal middag? Meld je dan snel aan! De bewoners verwelkomen je graag! Ook als je niet bekend bent met koersbal kun je je ook gerust aanmelden. We leggen de spelregels graag aan je uit.


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen