Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Breng jij meneer wat gezelligheid met jouw bezoek?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Online
Im FreienSoziale KontakteFreundschaftlich
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#55373
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Breng-jij-meneer-wat-gezelligheid-met-jouw-bezoek/55373, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Praatje maken? Even op bezoek?

Detaillierte Beschreibung

Heb jij de laatste tijd wellicht wat tijd over en denk je weleens: ik zou wel wat meer willen betekenen voor een ander? Dan is dit misschien wel het juiste moment om je aan te melden als bezoekvriend(in) voor meneer Karels.


Meneer Karels, begin 80 en woonachtig in Ursem, is een vriendelijke man die goed weet wat hij wel en niet wil. Hij leest graag de krant, kijkt televisie en gaat er af en toe op uit met zijn familie. Toch duren de dagen wat lang voor meneer en voelt hij zich soms eenzaam.


Wat zou het leuk zijn als meneer doordeweeks een bezoekvriend(in) heeft die even langs komt voor een praatje en even samen met meneer naar buiten gaat.


Nu hopen we natuurlijk dat je, na dit gelezen te hebben, een glimlach op je gezicht hebt en denkt: ik ga mij aanmelden!


Stellen we jullie binnenkort aan elkaar voor? Meneer Karels kijkt uit naar je komst!


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen