Skip Navigation
Skip Sidebar

Wikkel

Gemeinnützig

Über

Intern:

Bieden wij mede mogelijk gemaakt door Stichting Place to Belong en de door hen gefaciliteerde ruimte, kunstenaars en creatievelingen een plek om over verschillende disciplines, workshops te ...

Soziale GerechtigkeitUmwelt und NachhaltigkeitKultur und Kunst
Reduzierte UngleichheitenKeine ArmutNachhaltige Städte und Gemeinden
Teilen Sie

Über Wikkel

Intern:

Bieden wij mede mogelijk gemaakt door Stichting Place to Belong en de door hen gefaciliteerde ruimte, kunstenaars en creatievelingen een plek om over verschillende disciplines, workshops te geven en te volgen, vrije creatieve ruimte en begeleiding voor zelfontplooiing.
Samen dienen we als plek van verbinding en mogelijkheden.

Extern:

Realiseren wij met kunst en creativiteit als middel, projecten gericht op natuurbehoud & natuurherstel (middels het opruimen van zwerfafval en upcyclen tot kunst, het richten op bodemherstel, het aanbrengen van inheemse planten en voedselsoorten in de stad en het bewaren van het groen dat er al is), mensenrechten ( door het helpen herstellen van gelijkwaardigheid middels gerichte acties of donaties die hier aan bijdragen) en kunst, cultuur & historie (denk hierbij aan het aanbrengen van kunst op vergrijsde gebouwen en het behouden & herstellen van historische gebouwen in samenwerking met alle inwoners van de stad die dit ook willen).

Via dit platform willen we het geïnteresseerden zo makkelijk mogelijk maken elkaar te vinden en deze projecten daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Hier komt natuurlijk veel bij kijken maar wij geloven dat het door het samenvoegen van kennis, vaardigheden, en de benodigde middelen absoluut mogelijk is.


Het zien van de verschillende uitdagingen in de stad over de bovengenoemde thema's, en het samen onderdeel willen zijn van de oplossing is de hoofreden van het ontstaan van Wikkel.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Nijmegen
Creatieve, "kunstzinnige" Vrijwilligers gezocht
Vanaf maart begonnen met het opstarten van een multidisciplinair kunstcollectief. Op zoek naar mensen die affiniteit hebben met kunst en betrokken willen zijn.Geschrieben von Wikkel