Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Bent u vrij op de woensdag ochtend van 10:00-12:00 en lijkt het u leuk om iets te betekenen voor de ouderen in de wijk Lent? Meld u dan aan als vrijwilliger voor onze wandelwoensdag in het ...

Teilen Sie

Über Wandel Woensdag

Bent u vrij op de woensdag ochtend van 10:00-12:00 en lijkt het u leuk om iets te betekenen voor de ouderen in de wijk Lent? Meld u dan aan als vrijwilliger voor onze wandelwoensdag in het verzorgingstehuis St. Jozef!!!
Vanuit de HAN hebben wij als studenten dit project opgezet om de ouderen in het verzorgingshuis meer te laten bewegen en om hun sociale kring te vergroten. We merken dat zowel het wandelen als het sociale contact erg belangrijk voor ze is.
We lopen nu elke woensdag ochtend een rondje om het gebouw en soms langer als de bewoners daar behoefte aan hebben. Na het wandelen drinken gezellig nog een kopje koffie drinken. Mocht u interesse hebben graag mailen naar: I.Hurkmans@student.han.nl. We hopen je snel te zien!

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche · Ab 30 Nov 2022
Lent
Wandel Woensdag bij St Jozef
Bent u vrij op de woensdag ochtend van 10:00-12:00 en lijkt het u leuk om iets te betekenen voor de ouderen in de wijk Lent? Meld u dan voor de Wandel Woensdag!Geschrieben von Wandel Woensdag

Fotos