Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Vrije School de Liemers staat voor onderwijs met hart, hoofd en handen. Onderwijs volgt het natuurlijke ontwikkelpatroon van een kind, waardoor leren vanzelf gaat en een leuke belevenis is ...

Qualität der BildungLeben an Land
Teilen Sie

Leerkracht “hart hoofd en handen”

Organisationsrolle · 0-4 Std./Woche
Duiven, Gelderland, Nederland
AusbildungLehreSchulleiterinPlanungBeratung & Mentoring
BildungKinder und JugendlicheUmwelt und Nachhaltigkeit
Qualität der BildungLeben an Land
Aktie Gelegenheit
Vrije School de Liemers
#51718
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Vrije-School-de-Liemers/Moglichkeiten/Leerkracht-hart-hoofd-en-handen/51718, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Vrijeschool de Liemers (in oprichting) zoekt een leerkracht (lesbevoegdheid PO) met liefde en moed voor vernieuwend vrijeschool onderwijs.

Detaillierte Beschreibung

Vrijeschool de Liemers (in oprichting) zoekt een leerkracht (lesbevoegdheid PO) met liefde en moed voor vernieuwend vrijeschool onderwijs.


We hebben als ouderinitiatief een school voor ogen waar de kinderen veel buiten zijn rondom een school in de natuur/het buitengebied. Waar bewegen, creativiteit, inclusiviteit en betrokkenheid kernwaarde zijn. 


Onze toekomstige leerkracht heeft bij voorkeur ervaring op een (B3) vrijeschool, we kunnen de kennis en ervaring goed gebruiken in deze opbouwende fase. Maar iemand die net geproefd heeft van de antroposofie en/of zich aangetrokken voelt tot kindgericht onderwijs met hoofd hart en handen, en daar volledig in wil duiken, is ook een waardevolle versterking van ons initiatief.

Zeker in de begintijd ben je als enige leerkracht een van de dragende krachten binnen de school, zowel in het uitwerken van het beleid/de visie, organisatorisch aspecten en het lesgeven. Uiteraard wordt je daarin volledig ondersteund door een betrokken groep ouders.


We zijn een startende school zonder bekostiging en in het begin een klein aantal kinderen. Een marktconform salaris aanbieden is dus niet mogelijk. Wel een prachtige plek om te werken en kinderen te laten groeien! Je eigen kinderen zijn uiteraard van harte welkom op onze school. 

In overleg geven we vorm aan het soort samenwerken, zzp of dienstverband. Het gaat om 4 ochtenden in de week en we willen op korte termijn starten, maar zeker na de zomervakantie. 


Herken je hierin een uitdagende en leerzame taak voor jezelf? Dan ontmoeten we je graag!

 

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Vrije School de Liemers

Vrije School de Liemers staat voor onderwijs met hart, hoofd en handen. Onderwijs volgt het natuurlijke ontwikkelpatroon van een kind, waardoor leren vanzelf gaat en een leuke belevenis is. Op onze basisschool zijn de kinderen veel buiten in de natuur, creativiteit en beweging zijn ook belangrijk.
Vrije School de Liemers is op dit moment in oprichting. We willen uiterlijk volgend schooljaar (2022-2023) gestart zijn. We worden een stichting met Anbi status.

Bemerkungen