Skip Navigation
Skip Sidebar

Vlechting De (ZZG)

Gemeinnützig

Über

De Vlechting, gelegen in de wijk Zwanenveld, vlakbij het winkelcentrum Dukenburg, heeft 32 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. Hier wonen mensen met een lichamelijke zorgvraag. Op iedere ...

WohlbefindenGemeinschaft und Familie
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über Vlechting De (ZZG)

De Vlechting, gelegen in de wijk Zwanenveld, vlakbij het winkelcentrum Dukenburg, heeft 32 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. Hier wonen mensen met een lichamelijke zorgvraag. Op iedere verdieping is een buurtkamer met een gezamenlijke woonkeuken. Op vaste momenten van de dag drinken we hier koffie of thee en eten we de maaltijden. Een luchtje scheppen kan in de grote tuin van De Vlechting. Bij mooi weer worden hier ook activiteiten gehouden. Vrijwilligers zijn actief bij diverse activiteiten en dragen bij aan een prettige daginvulling van de bewoners.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle
Nijmegen
Spelletjes liefhebber:)
Samen met andere vrijwilligers een gezellige bingo organiseren. Spulletjes klaarzetten, onze bewoners helpen met de kaart invullen én prijsjes uitreiken!Geschrieben von Vlechting De (ZZG)
Projektrolle (temporär) · Flexible Arbeitszeiten · Seit etwa 3 Monaten
Nijmegen
Fietsvrijwilliger op een duofiets
We zoeken een maatje voor op de duofiets, dat betekent dat je naast elkaar op de fiets zit. Geschrieben von Vlechting De (ZZG)
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Nijmegen
Moment van aandacht voor de ander
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met een bewoner van ons in gesprek te gaan en kleine dagelijkse activiteiten te doen.Geschrieben von Vlechting De (ZZG)

Fotos