Skip Navigation
Skip Sidebar

Vier het Leven

Gemeinnützig

Über

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij ...

Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Gastheer/Gastvrouw bij culturele activiteiten Zetten en Herveld

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Online
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Vier het Leven
#55003
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Vier-het-Leven1/Moglichkeiten/GastheerGastvrouw-bij-culturele-activiteiten-Zetten-en-Herveld/55003, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Ga mee als gastheer/gastvrouw naar het theater met ouderen in Zetten en Herveld!

Detaillierte Beschreibung

OVER JOU

Je woont in Zetten of Herveld en bent een aantal keer per jaar overdag en ’s avonds inzetbaar, om samen met ouderen naar theater en andere culturele activiteiten te gaan.


Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator). Je bent bereid om naar Nijmegen, Beuningen en Wijchen te rijden om gasten op te halen en naar een voorstelling aldaar te gaan. En je geniet van culturele activiteiten!


WAT DOET VIER HET LEVEN?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ zetten we ons in om zo eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan. Jaarlijks kunnen we rekenen op ongeveer 30.000 deelnames. 


WAT GA JIJ DOEN?

Met jouw werk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. Voor jou als gastheer/ gastvrouw is het entreekaartje gratis.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Het gratis bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om onze manier van werken en digitale systeem onder de knie te krijgen.

Aktie Gelegenheit

Über Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

Bemerkungen