Skip Navigation
Skip Sidebar

Van Tuin Tot Bord

Gemeinnützig

Über

Van Tuin Tot Bord is een initiatief voor en door bewoners in Nijmegen. We geloven in voedsel als bindmiddel voor een gezonde en sociale buurt. Buurtbewoners werken samen in de moestuin, in de keuken ...

Gemeinschaft und FamilieWohlbefinden
Teilen Sie

Handige klussers

Organisationsrolle · 2-4 Std./Woche
Nieuwstadweg 37, 6545 AM Nijmegen, Nederland
Im FreienKonstruktionSoziale Kontakte
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenUmwelt und Nachhaltigkeit
Aktie Gelegenheit
Van Tuin Tot Bord
#47926
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Van-Tuin-Tot-Bord/Moglichkeiten/Handige-klussers/47926, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

We zijn op zoek naar handige klussers die samen met ons bij de Broederij in Lindenholt moestuinbakken in elkaar kunnen zetten.

Detaillierte Beschreibung

We gaan komende weken moestuinbakken realiseren. We willen komend jaar onze moestuinen in Lindenholt uitbreiden zodat we bij De Broederij komend jaar nog meer verse groente kunnen gebruiken in onze wekelijkse buurtmaaltijden.


We zijn hard op zoek naar handige klussers die samen met ons deze bakken in elkaar willen zetten. We zoeken mensen die affiniteit hebben met timmerwerk: maten meten, zagen, voorboren en schroeven.


De lagere bakken (tot 40cm hoog) gaan we maken van nieuw steigerhout. We maken ook een tweetal bakken op hoogte zodat er ook staand (of zittend in een rolstoel) getuinierd kan worden. Deze hoge bakken maken we van hout wat we van een buurtbewoner hebben gekregen.


We gaan elke donderdagochtend aan de slag, maar in overleg zijn ook andere dagdelen mogelijk. We werken in de buitenlucht met 2-3 mensen. Bij regen kan er onder een afdak overdekt aan de hoge bakken gewerkt worden.


We zorgen voor koffie/thee en iets lekkers.

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Van Tuin Tot Bord

Van Tuin Tot Bord is een initiatief voor en door bewoners in Nijmegen. We geloven in voedsel als bindmiddel voor een gezonde en sociale buurt. Buurtbewoners werken samen in de moestuin, in de keuken en in het buurtrestaurant.
Van Tuin Tot Bord is op dit moment actief in 3 stadsdelen, namelijk Lindenholt, Grootstal/Haterse hei en Nijmegen Midden.

Bemerkungen