Skip Navigation
Skip Sidebar

VCM Malden

Gemeinnützig

Über

VCM is in eerste instantie dé paardensportvereniging van Malden. Heb je een paard of pony, dan kun je bij ons terecht voor allerlei activiteiten. Als vereniging bieden we lessen voor paard en pony op ...

TiereSport und Erholung
Teilen Sie

Über VCM Malden

VCM is in eerste instantie dé paardensportvereniging van Malden. Heb je een paard of pony, dan kun je bij ons terecht voor allerlei activiteiten. Als vereniging bieden we lessen voor paard en pony op de maandag en de vrijdag. Daarnaast hebben we een geweldige accommodatie, ingericht voor paard en pony. We hebben de beschikking over een buitenbak, een wedstrijdterrein, paddock, rijhal én een kleine stal. Voel je welkom om een kijkje te nemen op onze uitgebreide website (kijk vooral verder) of kom langs op onze locatie. Maak daarvoor wel even een afspraak.

Ook voor andere sportbeoefenaars en verenigingen
Maar VCM is meer…. VCM geeft ruimte voor andere sportbeoefenaars en verenigingen

VCM heeft een multifunctionele accommodatie, deze is ook te gebruiken voor andere verenigingen, wanneer we er zelf geen gebruik van onze accommodatie maken. Hoe dat kan én wat daarin mogelijk is, ga hiervoor naar onze informatie voor Verhuur & Verenigingen.