Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Wohlbefinden
Teilen Sie

Über Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 2-3 Std./Woche
Westervoort
Wandelmaatjes gezocht!
Geschrieben von Stichting Mikado/Santé Partners
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Westervoort
Hulp bij thuisadministratie
Bent u een enthousiaste en kundige vrijwilliger die mensen graag wilt helpen met het ordenen van hun administratie. Dan zijn wij opzoek naar u! Geschrieben von Stichting Mikado/Santé Partners
Organisationsrolle · 3-4 Std./Woche
Duiven
Telefonisten gezocht!
Wil jij inwoners uit de gemeente Duiven en Westervoort vriendelijk te woord staan bij vragen over welzijn? Word dan vrijwilliger bij Mikado!Geschrieben von Stichting Mikado/Santé Partners
Organisationsrolle · 4-16 Std./Woche
Duiven
Baliemedewerkers gezocht
Wil jij inwoners welkom heten aan de balie in de Buurthuiskamer? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij ons team van baliemedewerkers. Geschrieben von Stichting Mikado/Santé Partners

Fotos