Skip Navigation
Skip Sidebar

Stevenskring

Gemeinnützig

Über

De Stevenskerk is al eeuwenlang letterlijk en figuurlijk het hart van de stad en zit al net zolang in de harten van de Nijmegenaren. De veelbewogen geschiedenis van kerk en stad zijn nauw met elkaar ...

Kultur und KunstGlaubensbasiertGemeinschaft und Familie
Frieden, Gerechtigkeit und starke Institutionen
Teilen Sie

Über Stevenskring

De Stevenskerk is al eeuwenlang letterlijk en figuurlijk het hart van de stad en zit al net zolang in de harten van de Nijmegenaren. De veelbewogen geschiedenis van kerk en stad zijn nauw met elkaar verbonden. De Stevenskerk is er voor iedereen en is een belangrijke verbindende factor voor de Nijmeegse samenleving.
Het doel van de Stichting Stevenskerk is de Stevenskerk in Nijmegen als rijksmonument en kostbaar religieus erfgoed in stand te houden voor de Nijmeegse samenleving. Het beleid van de stichting richt zich - naast het behoud van het monument en haar kerkelijke functie - op een veelvuldig en veelzijdig gebruik van het gebouw.

De Stevenskerk is een levend monument waar van alles gebeurt en (bijna) alles kan: rouwen en trouwen, een hardloopwedstrijd dwars door de kerk heen, een academische plechtigheid, orgelconcerten en optredens van popartiesten, exposities en ontvangsten, een kaarsje opsteken en even tot jezelf komen in de stiltekapel.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 4 Std./Woche
Nijmegen
Gastheer/vrouw kerk
Geschrieben von Stevenskring

Fotos