Skip Navigation
Skip Sidebar
Scouting Elst

Scouting Elst

Gemeinnützig

Über

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd ...

Sport und ErholungUmwelt und Nachhaltigkeit
Leben an LandLeben unter Wasser
Teilen Sie

Über Scouting Elst

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. In Elst is al bijna 70 jaar een Scoutinggroep actief. Op deze pagina’s maak je kennis met de Sint Werenfridusgroep, oftewel Scouting Elst. Van hoe het begon in 1946 tot de huidige gang van zaken in de vereniging. Benieuwd naar wat Scouting nu precies is? Ook dat lees je hier!

Scouting Elst valt binnen regio Zuid Oost Nederland (ZON). De regio ondersteunt de groepen met speladviezen, trainingen voor leidinggevenden en de uitleen van materialen. Alle regio’s vormen samen Scouting Nederland. In totaal bevat Scouting Nederland meer dan 1.000 Scoutinggroepen met gezamenlijk maar liefst 85.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers. Scouting maakt onderscheid tussen land-, water- en luchtscouts. Scouting Elst behoort tot de landscouts van Scouting Nederland.

Fotos