Skip Navigation
Skip Sidebar
Scouting Albertus

Scouting Albertus

Gemeinnützig

Über

Scouting Adelbertus is een hele gezellige en knusse groep met scoutinggekken in Heemskerk! We zijn niet zo'n hele grote groep en hebben ongeveer 60 jeugdleden en 14 man/vrouw leiding. Hierdoor kent ...

Umwelt und NachhaltigkeitSport und Erholung
Leben an LandLeben unter Wasser
Teilen Sie

Über Scouting Albertus

Scouting Adelbertus is een hele gezellige en knusse groep met scoutinggekken in Heemskerk! We zijn niet zo'n hele grote groep en hebben ongeveer 60 jeugdleden en 14 man/vrouw leiding. Hierdoor kent iedereen elkaar wat het wel zo gezellig maakt. Het leuke aan een kleine groep is ook dat je gemakkelijk gezamenlijk opkomsten kunt houden en samen op kamp kunt gaan. Dit doen wij dan ook graag.

Onze groep
Scouting is een leuke en leerzame hobby voor kinderen. Het meest belangrijk vinden wij dat de kinderen een gezellige tijd hebben met elkaar. Daarbij leren zij, onder andere, spelenderwijs samenwerken en zichzelf te ontwikkelen. We organiseren elke week nieuwe, leuke activiteiten. Natuurlijk doen we de echte scouting dingen die iedereen wel kent zoals knopen en een hike lopen met een kaart en kompas. Maar bij Scouting Adelbertus doen we ook veel in thema's. We werken en spelen bijvoorbeeld een hele maand over het weer of we reizen in een aantal opkomsten door de tijd.

Fotos