Skip Navigation
Skip Sidebar

Rosa Spier Huis

Gemeinnützig

Über

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge ...

WohlbefindenKultur und KunstÄltere Personen
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Vrijwilliger Webdesign

Projektrolle (temporär) · Flexible Arbeitszeiten
Hector Treublaan 97, 1251 CG Laren, Nederland
Lesen und Schreiben
WohlbefindenKultur und KunstÄltere Personen
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
Rosa Spier Huis
#56819
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Rosa-Spier-Huis/Moglichkeiten/Vrijwilliger-Webdesign/56819, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Wij zoeken een Webdesigner die op vrijwillige basis met ons wil meedenken in aanpassingen in de structuur van onze website en ons hier bij kan ondersteunen.

Detaillierte Beschreibung

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkgemeenschap waar (oudere) kunstenaars, artiesten en wetenschappers tot op hoge leeftijd actief blijven in hun vakgebied. Het Rosa Spier Huis biedt bewoners én kunstenaars van buiten een podium om hun inspiratie te delen met het publiek. Met een hoogwaardig culturele programmering vormt het huis een bijzondere ontmoetingsplaats voor kunstenaars en kunstliefhebbers, jong en oud.


Onze website is enkele jaren geleden gebouwd en wij willen deze nu graag verder uitbreiden en optimaliseren. Wij zoeken daarom een Webdesigner die op vrijwillige basis met ons wil meedenken in aanpassingen in de structuur van de website en ons hier ook bij kan ondersteunen. Diepgaande kennis van WordPress is hiervoor noodzakelijk. Zo moeten bijvoorbeeld koppelingen met formulieren en betaalsystemen voor jou niet vreemd zijn.

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge leeftijd hun artistieke en wetenschappelijke werkzaamheden kunnen voortzetten en een bijdrage kunnen blijven leveren aan het culturele leven, ook al hebben zij verzorging of verpleging nodig. Het Rosa Spier Huis vindt dat het kunnen blijven beoefenen van het eigen vak een noodzakelijke voorwaarde is om op gelukkige en evenwichtige wijze oud te worden.

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkhuis met een scala aan extra faciliteiten en ruimten in de vorm van ateliers, muziekstudio's, ontmoetingsruimten, een bibliotheek, een concert- en theaterzaal, een galerie, en een galeriecafé die tezamen de culturele sfeer en het inspirerende leefmilieu creëren. In deze omgeving kunnen oudere kunstenaars en wetenschappers hun werk ondanks de hoge leeftijd en daarmee samenhangende lichamelijke beperkingen blijven voortzetten. Het Rosa Spier Huis heeft een landelijke functie.


Activiteiten
Een vrijwilliger zal ingezet worden voor taken waar haar/zijn voorkeur naar uitgaat en waar zij/hij kennis over heeft.

Vrijwilligers worden ingezet voor diverse taken die niet vallen onder de betaalde werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bieden bij onze theatervoorstellingen, wandelen met bewoners, voorlezen, vergezellen van bewoners bij dokters- of ziekenhuisbezoek, of gewoon een bezoek bij een bewoner voor de gezelligheid. Zo zijn er nog veel meer werkzaamheden te noemen.

Bemerkungen