Skip Navigation
Skip Sidebar

C.K.C. Rheko

Gemeinnützig

Über

C.K.C. Rheko biedt sport voor alle leeftijden:

Kidsclub
De kidsclub richt zich op peuters en kleuters. De activiteiten voor de allerjongsten bestaan vooral uit spelend bewegen. Denk bijvoorbeeld ...

Sport und ErholungKinder und JugendlicheÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenErschwingliche und saubere Energie
Teilen Sie

Über C.K.C. Rheko

C.K.C. Rheko biedt sport voor alle leeftijden:

Kidsclub
De kidsclub richt zich op peuters en kleuters. De activiteiten voor de allerjongsten bestaan vooral uit spelend bewegen. Denk bijvoorbeeld aan pittenzakken gooien, sjoelen met houten schijven, dansen op liedjes, bellen van de bellenblaas(machine) vangen. Vanaf vier jaar wordt er meer bewogen door middel van een parcours, tikkertje en andere spellen. Als de kinderen enthousiast zijn geworden kunnen ze vanaf zes jaar gaan korfballen in de F van CKC Rheko.

Korfbal
De sport korfbal is minder bekend dan bijvoorbeeld voetbal; maar het is eigenlijk veel leuker! Korfbal is namelijk één van de weinige gemengde teamsporten in Nederland. Daarbij is het een tactische, dynamische en gevarieerde sport. Iedereen vervult een belangrijke functie in het veld en je moet constant in beweging zijn. Het leuke aan korfbal is ook dat je zowel in de zaal als op het veld speelt. Je speelt het hele jaar door! Bovendien voelt een korfbalvereniging echt als familie.

Walking korfball
Walking Korfball is een korfbalvariant, speciaal voor ouderen, waarbij gezelligheid en verantwoord en veilig bewegen voorop staan. Zo is rennen en springen bijvoorbeeld niet toegestaan. De trainingen starten altijd met een zeer uitgebreide warming up, waarin bijna alle spieren in het lichaam aan bod komen. Later doe je ook oefeningen met een bal en de training wordt afgesloten met een fanatiek potje Walking Korfball.

Jeu de boules
Hoewel regelmatig de meetlat tevoorschijn komt om de afstand tot het kleine houten balletje te bepalen, is de Jeu de Boules club van CKC Rheko vooral een gezellige ontmoetingsplek voor senioren. Er wordt niet alleen een balletje gegooid, maar ook een praatje gemaakt en een drankje gedronken in de kantine of op het terras. De spelers hebben altijd een ‘boule’ plezier.

Fotos