Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Ben je nieuw in Nederland? Bij ROC Nijmegen leer je de Nederlandse taal spreken en onze samenleving en arbeidsmarkt kennen.

Qualität der BildungReduzierte Ungleichheiten
Teilen Sie

Assistent bij Nederlandse taalles aan vluchtelingen

Projektrolle (temporär) · 1-3 Std./Woche · Ab 14 Sept. 2022 Seit etwa 3 Monaten
Koolzaadveld 1, 6641 ST Beuningen, Nederland
AusbildungLehreLesen und SchreibenÜbersetzungFreundschaftlichNiederländischRussischukrainisch
Ausländische Hilfe und KatastrophenhilfeBildungFlüchtlinge und Minderheiten
Qualität der BildungReduzierte Ungleichheiten
| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
ROC Nijmegen NT2
#56740
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/ROC-Nijmegen-NT2/Moglichkeiten/Assistent-bij-Nederlandse-taalles-aan-vluchtelingen/56740, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

In Beuningen verzorgt ROC Nijmegen tot de kerst Nederlandse taalles aan volwassen Oekraïense vluchtelingen. Dit betreft een pilot.

Detaillierte Beschreibung

In Beuningen verzorgt ROC Nijmegen tot de kerst Nederlandse taalles aan volwassen Oekraïense vluchtelingen. Dit betreft een pilot. De kans is groot dat de lessen in het jaar erna worden voortgezet.


De lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 13-16.00 in basisschool Klavervier. Aan de volwassen cursisten wordt een verkorte inburgercursus aangeboden, bedoeld om de zelfredzaamheid in de Nederlandse maatschappij te vergroten.


De taallessen worden verzorgd door een NT2 docent in het Nederlands. van de assistent wordt niet verwacht dat hij of zij Oekraïens of Russisch spreekt, maar dit is natuurlijk wel een pré. De taken van de assistent krijgen vorm in overleg. Misschien wil je apart met een klein groepje aan de slag, één op één aan de spreekvaardigheid werken of een (educatief) spelletje met de cursisten doen? Het is allemaal mogelijk en alle hulp is welkom!

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Beuningen > Beuningen Möglichkeiten > ROC Nijmegen NT2 > Assistent bij Nederlandse taalles aan vluchtelingen

Über ROC Nijmegen NT2

Ben je nieuw in Nederland? Bij ROC Nijmegen leer je de Nederlandse taal spreken en onze samenleving en arbeidsmarkt kennen.

Bemerkungen