Skip Navigation
Skip Sidebar
Oranjepop

Oranjepop

Gemeinnützig

Über

De zon gaat weer op voor Oranjepop! En waar vier je anders de verjaardag van onze koning?! Terwijl heel Nederland zich laat gaan in het collectieve feestgedruis trapt Oranjepop het festivalseizoen af ...

Kultur und KunstGemeinschaft und Familie
Frieden, Gerechtigkeit und starke InstitutionenIndustrie, Innovation und InfrastrukturGute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über Oranjepop

De zon gaat weer op voor Oranjepop! En waar vier je anders de verjaardag van onze koning?! Terwijl heel Nederland zich laat gaan in het collectieve feestgedruis trapt Oranjepop het festivalseizoen af met écht goede muziek en een heerlijk relaxt sfeertje. Na een extra lange winterstop kan je jouw festival vrienden eindelijk weer ontmoeten op Koningsdag in het Hunnerpark. Of je nou komt om nieuwe muziek te ontdekken, om lekker uit je dak te gaan op je favo nieuwe band of languit in het gras te liggen met je vrienden en een biertje. Het festivalseizoen is weer begonnen!

De muziek op Oranjepop is urgent en spannend, gaat over genres heen en heeft zowel aansprekende (inter)nationale namen als opkomende bands, underground favorieten en lokale helden. En naast snoeiharde gitaren zijn er ook genoeg mogelijkheden om de heupen lekker los te gooien.