Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

De Nijmeegse Avondschool biedt theorie- en praktijklessen aan volwassen cursisten met een licht verstandelijke beperking (LVB).

BildungPersonen mit BehinderungenGemeinschaft und Familie
Qualität der Bildung
Teilen Sie

Bestuursleden gezocht

Organisationsrolle · 2–6 Std./Monat
Nijmegen, Gelderland, Nederland
TreuhandschaftSchulleiterin
BildungPersonen mit Behinderungen
Qualität der Bildung
| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
Nijmeegse Avondschool
#50609
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Nijmeegse-Avondschool-voor-Volwassenen-Stichting/Moglichkeiten/Bestuursleden-gezocht/50609, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Enthousiaste en betrokken bestuursleden gezocht.

Detaillierte Beschreibung

De Nijmeegse Avondschool biedt cursussen aan volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Voor onze school zijn we per direct op zoek naar enthousiaste bestuursleden. Twee bestuursleden stoppen na hun functie de afgelopen jaren met veel plezier, enthousiasme en inzet te hebben uitgevoerd. Ze kijken met veel genoegen terug op hun bestuursperiode, maar vinden het nu een goed moment om het stokje over te dragen.

 

Wie zoeken wij?

Het zou mooi zijn als je bestuurlijke ervaring in het onderwijs hebt, maar dat is geen must. Je hoeft geen onderwijsachtergrond te hebben om toch een uitstekend bestuurder voor de Avondschool te kunnen zijn. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je affiniteit hebt met onze geweldige doelgroep.


Heb je interesse een bijdrage te leveren aan onze organisatie en/of wil je weten wat de functie inhoud? Neem dan contact op.

De bestuursleden gaan heel graag met je in gesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en team Nijmeegse Avondschool

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Anreise

| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über Nijmeegse Avondschool

De Nijmeegse Avondschool biedt theorie- en praktijklessen aan volwassen cursisten met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Bemerkungen