Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Nijmeegs Stadstheater als Platform
Wij bieden groepen ook de mogelijkheid om op ons platform een theatervoorstelling te maken.Theatermakers in alle leeftijden, kunt u uw voorstelling via ons ...

Kultur und Kunst
Partnerschaften für die Ziele
Teilen Sie

Über Nijmeegs Stadstheater, Het

Het Nijmeegs Stadstheater als Platform
Wij bieden groepen ook de mogelijkheid om op ons platform een theatervoorstelling te maken.Theatermakers in alle leeftijden, kunt u uw voorstelling via ons platform in de schijnwerpers opvoeren. Dit kan een dans, theater, toneel voorstelling zijn. Wij bieden hierbij hulp om dit alles mogelijk te maken. Over de gelden kunnen we dit in overleg gaan realiseren.

En verder bieden wij ook:

Op aanvraag kunnen wij een toneelstuk voor u regisseren. U huurt ons, Yvonne, Jan, Joris (assistent) in als regisseur of u betaalt de bovenstaande lesgelden. U heeft zelf een ruimte of u kunt gebruik maken van onze beschikbare ruimte aan de Papengas. U kunt als groep onder Het Nijmeegs Stadstheater uw toneelstuk op de planken brengen. U kunt ook onder uw eigen naam een toneelstuk via ons laten regisseren.

Sjef de Rouw kan heel goed muziek maken en kan u evt helpen bij het maken van muziek composities, alles is bespreekbaar.

Fotos