Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Welkom bij de vacatures van de Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere ...

GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)

Welkom bij de vacatures van de Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere mensen met dementeringsproblemen en voor mensen in de terminale fase van hun leven. Vanuit onze 4 locaties geven wij hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en creëren wij het gevoel van huiselijkheid en veiligheid. De omgangscultuur van De Waalboog kenmerkt zich door aandacht, wederzijds respect en betrokkenheid.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Nijmegen
Bezoek-/wandelmaatje 1 tot 1,5 uur per week
U brengt een bezoek aan een bewoner/bewoonster van ons woonzorgcentrum. U kunt samen koffie gaan drinken, een spelletje spelen of een stukje gaan wandelen.Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Nijmegen
Bezoekmaatje
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar enthousiaste bezoekmaatjes die iets willen betekenen voor de oudere medemens. Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Nijmegen
zwembegeleider
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar iemand die het leuk vindt om te zwemmen en dit samen met de oudere bewoners te doen en hen hierin te begeleidGeschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Organisationsrolle · 2 Std./Woche
Nijmegen
Maaltijdbegeleider/kookhulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie Joachim en Anna op zoek naar een maaltijdbegeleider.

Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Nijmegen
begeleider spelletjesmiddag
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar enthousiaste personen die iets willen betekenen voor de oudere medemens.Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Aufgabe · 0-2 Std.
Nijmegen
Hulp bij koffieronde
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek voor de locatie st. Jozefklooster naar iemand die wilt helpen met de koffie ronde tussen 10.00-11.00 uur.Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Aufgabe · 2-4 Std.
Nijmegen
Helpende handen
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is voor alle vier de locaties in Nijmegen op zoek naar helpende handen om de zomer door te komen.Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Organisationsrolle · 1-6 Std./Woche
Nijmegen
Bewoners transfer
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar mensen die bewoners willen halen en brengen van afdeling naar fysio/pedicure.Geschrieben von Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)

Fotos