Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Vrijwillige planners Buurtvervoer Heumen

Organisationsrolle · 4 Std./Woche
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Verwaltung
Wohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#36227
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Vrijwillige-planners-Buurtvervoer-Heumen/36227, um beizutreten

Gesprächspartner

Detaillierte Beschreibung

In dienst van de gemeente Heumen organiseert Malderburch het lokale vrijwilligersvervoer genaamd; Buurtvervoer Heumen. Met name ouderen en inwoners met een beperking doen een beroep op ons.


Taakomschrijving:

Als vrijwillige planner werk je veelal zelfstandig, maar de samenwerking met de overige planners is van groot belang. Je hebt zowel contact met de burgers van de gemeente Heumen die een beroep doen op het Buurtvervoer, alsmede met het team van vrijwillige chauffeurs.


Je neemt telefonisch vervoersverzoeken aan van klanten en verstrekt informatie over de voorwaarden / kosten e.d. aan de klant. Je voert de gegevens van het vervoersverzoek in het geautomatiseerde rittenadministratiesysteem en beoordeelt of het vervoersverzoek uitvoerbaar is (beschikbaarheid chauffeur en eventueel vervoermiddel). Daarna bevestig je het vervoersverzoek aan de klant via telefoon en/of email. Ook help je met het oplossen van eventuele problemen, van door de klant of chauffeur gemelde problemen of klachten die zich rondom de rit kunnen voordoen. De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

Functie-eisen:

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

• Je bent minstens een dagdeel per week beschikbaar: ochtend of middag

• Je hebt goede sociale- en communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen

• Enige ervaring met het werken met een geautomatiseerd registratiesysteem is een pré, geen vereiste

• Nauwgezetheid bij de uitvoering van de taken en het bijwerken van het systeem


Wij vragen aan iedere nieuwe vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

-interne scholing

-kerstreceptie en kerstattentie

-reiskostenvergoeding

-vanuit huis werken mogelijk

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Mobiliteit is erg belangrijk voor mensen, om niet te vereenzamen. Jij maakt een belangrijk onderdeel uit van het zorgen dat mensen op hun plaats van bestemming komen.

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen