Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Tuinman of Tuinvrouw gezocht

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Malden, Gelderland, Nederland
Ältere PersonenGesundheitUmwelt und Nachhaltigkeit
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#52229
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Tuinman-of-Tuinvrouw-gezocht/52229, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Op onze afdeling salsa wonen dementerende cliënten. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een vrijwilliger(s) die de kleine belevingstuin wil onderhouden.

Detaillierte Beschreibung

Denk aan wied- en snoeiwerk. Ruimte om mee te denken en de tuin verder op te fleuren. Ook in de grote tuin van Malderburch kunnen er extra aanvullende werkzaamheden worden verricht, zoals bloemetjes kopen en planten in de bakken op het terras.


Onze mensen genieten enorm van een fijn uitzicht en een kleine wandeling in onze tuin. Je hulp is dan ook zeer gewaardeerd en welkom.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen