Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Samen fietsen op de DUOfiets

Organisationsrolle · 1 Std./Woche
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Im FreienFreundschaftlichSoziale KontakteSport
Ältere PersonenWohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#44049
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Samen-fietsen-op-de-DUOfiets/44049, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Meerdere van onze bewoners willen dolgraag af en toe met iemand meerijden op de DUO fiets. Zowel op onze locatie in Malden als Overasselt.

Detaillierte Beschreibung

Qua frequentie is er van alles mogelijk. 1x per week, 1x per twee weken of zelf eens in de zoveel tijd mensen van de dagbesteding verblijden. Zet jij je graag actief in? Houd je van fietsen? Tover je graag een glimlach op het gezicht van één of meerdere van onze bejaarden bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen