Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Ondersteuning bij dagbesteding

Organisationsrolle · 5 Std./Woche
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Unterstützungsarbeit
Wohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#35934
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Ondersteuning-bij-dagbesteding/35934, um beizutreten

Gesprächspartner

Detaillierte Beschreibung

Op zowel de locatie Malderburch, als de Lage Hof bieden wij onze bewoners dagbesteding aan. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om onze vaste krachten te ondersteunen in onze missie om de deelnemers van de dagbesteding een gevoel van thuis zijn te bezorgen. Dit kan er heel verschillend uitzien van groepsgericht tot meer individueel. Van koffie schenken tot een wandelingetje buiten met de rolstoel.

Taakomschrijving:

Taakomschrijving is afhankelijk van de locatie en afdeling. Ook benutten wij graag de specifieke talenten van onze vrijwilligers. Zo hebben wij vrijwilligers die de ouderen een massage komen geven, muziek komen maken, langs komen met hun eigen huisdier etc.


Algemene omschrijving: - koffie en thee schenken - praatje maken/ spelletje doen - helpen met rolstoel/ rollator - ondersteunen bij verschillende activiteiten, zoals bewegingsactiviteit. - individueel een wandeling maken of samen op de duo fiets.

Functie-eisen:

- sociale vaardigheden - een pre is ervaring in het omgaan met kwetsbare ouderen - verantwoordelijkheidsgevoel

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

- een informele werksfeer met vele sociale contacten - kerstborrel en attentie - twee jaarlijkse grote vrijwilligersbijeenkomst - reiskosten en onkostenvergoeding - mogelijkheid tot scholing

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Werken als vrijwilliger bij Malderburch centrum voor zorg en Welzijn is erg dankbaar werk. Bij binnenkomst in het restaurant komen de glimlachen je vaak al tegemoet. Jij kan het verschil maken tussen een gewone dag in een verzorgingshuis of een dag die voor onze ouderen voelt als thuis.

Werktijd:

Van alles is mogelijk

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen