Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Met een oud fan van Juliana naar de voetbal ( een a twee keer paar maand)

Aufgabe · 0-2 Std.
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Freundschaftlich
Ältere PersonenSport und Erholung
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#48955
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Met-een-oud-fan-van-Juliana-naar-de-voetbal--een-a-twee-keer-paar-maand/48955, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Wie heeft mogelijkheid om met een senior naar een voetbalwedstrijd te gaan in het weekend. Mag 1 a 2 keer in de maand. Voetbal geeft plezier.

Anreise

Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Malden > Malden Möglichkeiten > Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg > Met een oud fan van Juliana naar de voetbal ( een a twee keer paar maand)

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen