Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Meneer van 88 zoekt gezelschap

Aufgabe · 0-2 Std.
Overasselt, Gelderland, Nederland
Ältere PersonenWohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#44042
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Meneer-van-88-zoekt-gezelschap/44042, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Vrijwilliger gezocht die eens per week of in de 14 dagen bij Dhr. (88 jaar) woonachtend in Lage hof Overasselt op bezoek wil komen.

Detaillierte Beschreibung

Dhr. vind het fijn om naar buiten te gaan, geduwd in een rolstoel of mee op de duofiets. Dhr. is geïnteresseerd in treinen, trams en vliegtuiten (dhr. bouwt deze ook na) geschiedenis van Nijmegen en omgeving, tweede wereldoorlog, dieren, klassieke muziek en alles over Zwitserland. Een eventuele reiskostenvergoeding is geen bezwaar.

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen