Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Gastvrouw op de woongroep

Organisationsrolle · 1 Std./Woche
Overasselt, Gelderland, Nederland
Ältere PersonenWohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#46256
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Gastvrouw-op-de-woongroep/46256, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Extra tijd en aandacht voor de mensen van onze kleinschalige woongroep de Lage Hof. Denk aan; koffie en thee schenken, een praatje, een spelletje doen.

Detaillierte Beschreibung

In het prachtige Overasselt ligt De Lage Hof. Hier woont u beschermd in een landelijke sfeer. Malderburch heeft hier plaats voor 24 cliënten. Dat zijn zowel ouderen met dementie als mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er zijn twee woongroepen verdeeld over vier groepswoningen. Als vrijwilliger kan jij bijdragen aan de mensen een gevoel van thuis te geven.

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen