Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

Ältere PersonenWohlbefindenGesundheit
Teilen Sie

Bezoekjes brengen in verzorgingstehuis

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
FreundschaftlichSoziale Kontakte
GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Aktie Gelegenheit
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#39077
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/Moglichkeiten/Bezoekjes-brengen-in-verzorgingstehuis/39077, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Sommige van onze bewoners, krijgen heel graag bezoek van vrijwilligers. Of omdat ze zich eenzaam voelen, of omdat ze weinig buiten komen.

Detaillierte Beschreibung

Als vrijwilliger breek je de dag of de week voor de mensen. Je zorgt net voor dat beetje extra tijd en aandacht wat een mens zo goed doet.


Sommige bewoners willen graag naar buiten fietsen of wandelen anderen zijn al blij met een praatje.


Quote van een vrijwilliger: Het loon wat wij ervoor terug krijgen is die glimlach op het eind van ons bezoek. Daar doen wij het voor.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Bemerkungen