Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

WilgaerdenLeekerweideGroep
We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Vrijwilliger marktkraam creatieve tentoonstelling gevraagd

Organisationsrolle · 8 Std./Woche
Hauwert 106, 1691 EK Hauwert, Nederland
StewardingFestivalEinzelhandel
WohlbefindenKultur und Kunst
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Dagbesteding Hoorn
#50695
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Leekerweide-locatie-Dagbesteding-De-Makerij/Moglichkeiten/Vrijwilliger-marktkraam-creatieve-tentoonstelling-gevraagd/50695, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Altijd al op een markt of tentoonstelling willen staan? Komt dat zien!!
Meld je aan als onze vrijwilliger voor in de kraam van De Makerij!

Detaillierte Beschreibung

Help jij mee met het verkopen van de prachtige creaties uit de Makerij?


We zijn voor een langere periode op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die in het laatste weekend van de maand van 12.00 uur tot 17.00 uur achter de kraam van de Makerij willen gaan staan. 


Er wordt er namelijk een tentoonstelling georganiseerd in het sfeervolle atelier van Arhur Runkehl, Hoge Buurt, Hauwert 106, 1691 EK te Hauwert.


Maar liefst 20 Nederlandse kunstenaars komen hier dan hun prachtige creaties tentoonstellen.


Ook de Makerij, onze dagbestedingslocatie, mag tijdens deze tentoonstelling haar prachtige creaties laten zien.


In de Makerij wordt dagbesteding geboden aan ruim 100 interne en externe cliënten verschillend van niveau. Ieder op zijn eigen manier uniek en speciaal net als de verscheidenheid van de producten die we bij de Makerij maken. Er worden verschillende activiteiten en werkzaamheden aangeboden, zoals Vorming, Kaarsenmakerij, Houtbewerking, Bakkerij, Keramiek, Pimp en Textiel.


Ben je zelf misschien ook een creatieveling? Vind je het leuk om contact te maken met mensen en zou je het leuk vinden om in deze weekenden mee te helpen met de verkoop van alle mooie creaties die in de Makerij zijn gemaakt? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. Ook met vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen! We helpen je graag verder.

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Dagbesteding Hoorn

WilgaerdenLeekerweideGroep
We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen