Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Stichting Het Kruispunt te Nijmegen gelooft dat ieder mens het nodig heeft om soms even uit een benarde situatie te kunnen stappen om zich voor dat moment vrij te voelen. Vrij van het leven op straat, ...

ArmutsbekämpfungSoziale GerechtigkeitWohlbefinden
Teilen Sie
Stichting Het Kruispunt Nijmegen

Über Stichting Het Kruispunt Nijmegen

Stichting Het Kruispunt te Nijmegen gelooft dat ieder mens het nodig heeft om soms even uit een benarde situatie te kunnen stappen om zich voor dat moment vrij te voelen. Vrij van het leven op straat, vrij van een bepaald systeem of vrij van een moeilijke thuissituatie.

Wij werken vanuit de presentiebenadering. Dat betekent dat wij beginnen met luisteren naar het verhaal dat iemand vertelt. Luisteren om te kunnen bouwen aan betekenisvolle relaties. Wij zijn niet gebonden áán het zorgsysteem maar wel verbonden mét het zorgsysteem.

Wij zijn een inloop voor (ex) dak- en thuisloze mensen en hebben een gemeenschap voor ogen waarin veel wordt gedeeld en waarin niemand iets te kort komt. Het streven is om onze bezoekers een thuisgevoel te geven. Daarom zijn bij ons de koffie, thee, koek en de maaltijden gratis. Op belangrijke momenten, zoals feestdagen, verjaardagen en overlijden, zijn wij er voor onze bezoekers. Wij werken vanuit de Titus Brandsma kapel waar wij activiteiten, gesprekken, een luisterend oor en vooral heel veel gezelligheid aanbieden.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Vacature algemeen Bestuurslid Stichting Het Kruispunt Nijmegen
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Nijmegen
Vacature algemeen Bestuurslid Stichting Het Kruispunt Nijmegen
Stichting Het Kruispunt Nijmegen zoekt gedreven bestuursleden die leiding willen geven aan een ideële stichting.Geschrieben von Stichting Het Kruispunt Nijmegen

Fotos