Skip Navigation
Skip Sidebar

Kompas mengelmoes

Gemeinnützig

Über

Dagbesteding voor kwetsbare groepen. Creatief bezig zijn is één van de middelen die wij gebruiken om mensen mee te laten doen in de maatschappij. Een veilige en beschutte omgeving een warm nest met ...

WohlbefindenPersonen mit BehinderungenKultur und Kunst
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Socialmediamarketing

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Derde Van Hezewijkstraat 2, 6542 JP Nijmegen, Netherlands
PlanungTreuhandschaftLobbyarbeitBeratung & MentoringVerwaltungMarketing und KommunikationIT
Aktie Gelegenheit
Kompas mengelmoes
#31971
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Kompas-Mengelmoes/Moglichkeiten/Socialmediamarketing/31971, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Socialmediamarketing

Detaillierte Beschreibung

Vind jij het leuk en belangrijk om je maatschappelijk in te zetten voor een goed doel. Weet je de weg te vinden en ben je bewust van wat sociale media teweeg kan brengen? Ken je de in en outs van FB, Twitter & Instragram? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Taakomschrijving:

Vind je het leuk in je eigen tijd bezig te zijn om onze stichting naar een hoger platform te brengen. Door PR werkzaamheden op sociaal media te verrichten, zoals FB, Twitter en Instagram.

Functie-eisen:

-Mede bedenken/creëren van Social Media -Optimaal in beeld brengen van onze producten met een verhaal. - Je wil ondersteuning bieden aan bestuur via online marketing campagnes. -Je bent creatief en nauwkeurig -Je bent communicatief sterk -Je hebt een uitstekende beheersing Nederlandse taal. -Je schrijft inspirerend en afwisselend vanuit commercieel oogpunt (maar verliest daarbij de doelgroep niet uit het oog.) -Je vindt het leuk om te fotograferen.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Deze functie geeft jouw de ruimte en veel vrijheid in aanpak en creativiteit. Zelf je tijdsbestek bepalen, hoelang je hoeveel uur je in de week hiermee bezig wil en kan zijn. Je levert en bent maatschappelijk betrokken. Ook een pluspunt voor op je CV.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Wij hebben een ANBI status dat wil zeggen dat wij niet op winstbejag uit zijn. Een maatschappelijke organisatie zijn. Die duurzaamheid en hergebruik hoog in het vaandel hebben staan. Een landelijk vrijwilligers vergoeding per maand.

Werktijd:

Zelf te bepalen

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Kompas mengelmoes

Dagbesteding voor kwetsbare groepen. Creatief bezig zijn is één van de middelen die wij gebruiken om mensen mee te laten doen in de maatschappij. Een veilige en beschutte omgeving een warm nest met vaste begeleiders.
Steekwoorden: Maatwerk,
Veiligheid,
Sociale werkplek,
Interactive bijdragen,
Samen werken,
Zelfredzaamheid,
Participeren,
Talenten ontwikkelen,
Arbeidsmatig karakter,
Doorgroeien naar,

Bemerkungen