Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

De Kledingbank Nijmegen e.o. heeft als doel het bestrijden van armoede door te voorzien in de basisbehoefte van kleding. Daarnaast draagt de kledingbank bij aan het waardevol gebruik van restpartijen ...

ArmutsbekämpfungWohlbefinden
Keine ArmutGute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über Kledingbank Nijmegen e.o.

De Kledingbank Nijmegen e.o. heeft als doel het bestrijden van armoede door te voorzien in de basisbehoefte van kleding. Daarnaast draagt de kledingbank bij aan het waardevol gebruik van restpartijen.
De kledingbank wordt hoofdzakelijk gerund door enthousiaste vrijwilligers. Mensen met een beperking of een grote afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier een zinvolle werkplek en/of zo nodig een opleidingsplaats.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 4-16 Std./Woche
Nijmegen
Medewerker uitgifte en sorteerruimte
Wij zoeken medewerkers voor in de uitgifte en voor in de sorteerruimte. Help jij ons mee de gedoneerde kleding te sorteren of uit te geven aan onze klanten?Geschrieben von Kledingbank Nijmegen e.o.
Organisationsrolle · 16-20 Std./Woche
Nijmegen
Coördinator
Aansturen vrijwilligers, administratieve taken, meedenken over de ontwikkeling van de Kledingbank en zorg dragen over de uitstraling van de Kledingbank.Geschrieben von Kledingbank Nijmegen e.o.
Projektrolle (temporär) · Flexible Arbeitszeiten
Nijmegen
Klusjesman/vrouw
Voor diverse klussen in ons pand zoeken wij een klusjesman of vrouw. Het gaat hierbij om het repareren van zaken maar ook over onderhoudsklussen.Geschrieben von Kledingbank Nijmegen e.o.

Fotos