Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

"Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop"
King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat ...

GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenNachhaltige Städte und Gemeinden
Teilen Sie

Chauffeur

Organisationsrolle · 4-20 Std./Woche
Eikenlaan 51, 1231 BG Loosdrecht, Nederland
PolizeiarbeitFahrenStewardingBegleiten vonSoziale KontakteUnterstützungsarbeit
GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenNachhaltige Städte und Gemeinden
Aktie Gelegenheit
King Arthur Loosdrecht
#50280
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/King-Arthur-Loosdrecht/Moglichkeiten/Chauffeur/50280, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Help jij onze mensen met dementie naar de dagbesteding te komen? Door ze als vrijwilliger chauffeur in onze 9-persoons bus op te halen en thuis te brengen?

Detaillierte Beschreibung

Chauffeurs gezocht!

Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor onze ouderen? En is rondrijden in onze King Arthur Groep-bus iets voor jou? Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar!


Wat vragen wij?

Het gaat om het halen en brengen van deelnemers met beginnende geheugenproblemen en dementie naar ons ontmoetingscentrum in Loosdrecht. Zet jij je als chauffeur voor ons in dan haal je de deelnemers rond 09.00 uur thuis op en aan het einde van de dag breng je hen rond 16.00 uur weer thuis. Wij hebben een eigen 9-persoons bus waar je met een gewoon rijbewijs in mag rijden. 


Enthousiast?

Heb je een paar uur in de week over? Dan ben jij dé vrijwilliger om onze poule van enthousiaste chauffeurs te komen versterken.

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über King Arthur Loosdrecht

"Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop"
King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten.
Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.
“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Bemerkungen