Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

IrisZorg
IrisZorg is er voor mensen die de grip op hun leven kwijtraken. Ze hebben problemen op het gebied van financiën, relaties, werk en (psychische) gezondheid. Vaak in combinatie met een ...

Wohlbefinden
Frieden, Gerechtigkeit und starke InstitutionenPartnerschaften für die ZieleGute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über IrisZorg Crisisopvang

IrisZorg
IrisZorg is er voor mensen die de grip op hun leven kwijtraken. Ze hebben problemen op het gebied van financiën, relaties, werk en (psychische) gezondheid. Vaak in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. We bieden trajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling voor jong en oud.

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk doen bij IrisZorg betekent omgaan met mensen die het niet gemakkelijk hebben. Het betekent 'er zijn' voor onze cliënten als dat nodig is. Daarnaast ben je een heel waardevolle ondersteuning voor onze professionele hulpverleners. Voor onze cliënten zijn de contacten met vrijwilligers erg belangrijk. Vaak leven zij in een kleine wereld en kunnen vrijwilligers een schakel zijn om weer mee te doen in de maatschappij.

Wat kun jij doen?
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die het fijn vinden om iets voor een ander te betekenen en zinvol bezig te zijn.
Daarom kun je als vrijwilliger bij Iriszorg bijvoorbeeld aan de slag als maatje, chauffeur, activiteitenbegeleider, gastvrouw of –heer, kookvrijwilliger, computervrijwilliger of kinderbegeleidster.

Fotos