Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Inloopkast de Cirkel is een kledingwinkel waar we kleding een 2e leven geven.

Nieuwe en gebruikte kleding, schoenen, tassen, sieraden en beddengoed kunnen hier worden ingeleverd, wij zoeken dit uit ...

Umwelt und NachhaltigkeitArmutsbekämpfungGemeinschaft und Familie
Teilen Sie

Über Inloopkast de Cirkel

Inloopkast de Cirkel is een kledingwinkel waar we kleding een 2e leven geven.

Nieuwe en gebruikte kleding, schoenen, tassen, sieraden en beddengoed kunnen hier worden ingeleverd, wij zoeken dit uit en de mooiste artikelen verkopen wij tegen vriendelijke prijzen in onze winkel aan het Dorpsplein 108 in Westervoort.

De kleding die overblijft wordt hergebruikt in ons naaiatelier. Door een groep vrijwilligers worden de mooiste cadeau - artikelen en accessoires gemaakt die verkocht worden in de winkel, die 5 dagen per week voor iedereen geopend is.

Verder kunt u bij Inloopkast de Cirkel terecht voor gezellige naailessen, creatieve workshops, verstelwerkzaamheden van uw kleding en onderhoud van uw naaimachine.
Inloopkast de Cirkel is een plek waar iedereen zal opbloeien als klant maar zeker ook als personeel.

Onze groep vrijwilligers bestaat uit een enthousiast en gemêleerd gezelschap denk hierbij ook aan anderstaligen, personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, eenzame of oudere personen. Iedereen is bij ons welkom.

Al met al is Inloopkast de Cirkel een sociale plek waar ontmoeten, werken, leren en ontplooien centraal staan.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Organisationsrolle · 4 Std./Woche
Westervoort
Inloopkast de Cirkel zoekt enthousiaste winkelmedewerk(st)ers
Als winkelmedewerk(st)er zorg je er samen met je collega's voor dat de winkel er op en top uitzietGeschrieben von Inloopkast de Cirkel

Fotos