Skip Navigation

Een kopje koffie, gezelligheid en wat positieve energie!

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Hoogkarspel, Noord-Holland, Nederland
Im FreienBegleiten vonFreundschaftlichSoziale Kontakte
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenGesundheit
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
#57875
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Een-kopje-koffie-gezelligheid-en-wat-positieve-energie/57875, um beizutreten

Zusammenfassung

Mevrouw is 48 jaar en op zoek naar wat gezelligheid voor één keer in de week.

Detaillierte Beschreibung

Ze heeft katten, is spontaan en ze is erg aardig.

Ze kijkt er ontzettend naar uit om wat gezelligheid om haar heen te hebben. Iemand waar ze lekker mee kan kletsen, mee kan lachen en een lekker kopje koffie mee kan drinken. Ze heeft ook een auto, dus samen er op uit lijkt haar ook erg leuk. Bijvoorbeeld naar het tuincentrum.


Mevrouw is door de weeks erg druk met het werken aan haar eigen herstel. Meerdere dagen in de week heeft zij afspraken om hieraan te werken, dit is natuurlijk erg intensief. Daarom lijkt het haar leuk om op de maandag extra ontspanning te hebben en wat tijd kan doorbrengen met een positief persoon! Zo begint haar drukke week lekker ontspannen.

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoogkarspel > Hoogkarspel Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Een kopje koffie, gezelligheid en wat positieve energie!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen