Skip Navigation
Skip Sidebar
"het Groene Hart"

"het Groene Hart"

Soziales Unternehmen

Über

Wonen in een voormalig klooster
Kloostertuin bestaat uit drie aan elkaar gebouwde panden. Het moderne appartementencomplex met 71 huurappartementen, het voormalige klooster en de kapel. Kloostertuin ...

Gemeinschaft und FamilieGesundheitWohlbefinden
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Über "het Groene Hart"

Wonen in een voormalig klooster
Kloostertuin bestaat uit drie aan elkaar gebouwde panden. Het moderne appartementencomplex met 71 huurappartementen, het voormalige klooster en de kapel. Kloostertuin is onderdeel van Park Mariëndaal en grenst direct aan het centrum van Groesbeek. Wonen en zorg is gescheiden. ZZG zorggroep levert de zorg die u nodig heeft, het appartement huurt u via ZZG Vastgoed. Bijna alle woningen vallen binnen de sociale huurgrens (u krijgt huursubsidie als u daarvoor in aanmerking komt).

Veilig wonen met dementie
Op de begane grond en eerste verdieping zijn 32 huurappartementen voor bewoners met dementie. U krijgt een eigen appartement met woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en een balkon of terras. Samen stemmen we af welke zorg u nodig heeft. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg en begeleiding aanwezig. Vier teams met acht à twaalf woonbegeleiders zijn verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding aan acht bewoners.

Zelfstandig wonen met zorg bij de hand
Op de tweede, derde en vierde verdieping liggen 39 huurappartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. U krijgt een eigen appartement met woonkamer, open keuken, badkamer, balkon of terras en twee slaapkamers.

Heeft u zorg nodig? Dan bespreken we samen met u wat voor u passende zorg is. Op de begane grond in het Klooster is een centrum voor geriatrische behandeling en advies. Hier is aanvullende zorg zoals logopedie, fysiotherapie en ergotherapie beschikbaar.

't Groene Hart en Gasterij Groeske
woon-zorgcentrum de Kloostertuin is samen met haar samenwerkingspartners, ZZG, Vitaal Mariëndaal, Forte Welzijn en Gasterij 't Groeske opzoek naar vrijwilligers. Helpende handen kunnen zijn bij de Dagbesteding, Dagbehandeling, woonafdelingen, creatief atelier, keuken, restaurant, (moes)tuinen, onderhoud en andere diverse afdelingen.

Beneden in Gasterij Groeske werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. ’t Groeske heeft een restaurant, eetwinkel en huiskamer. Niet alleen bewoners van Kloostertuin komen hier graag, ook mensen uit Groesbeek zijn van harte welkom.

Dagbehandeling
Bij Kloostertuin kunt u ook dagbehandeling volgen. Dit is bedoeld voor mensen die nog zelfstandig thuis wonen en te maken hebben met geheugenproblemen.

Fotos