Skip Navigation
Skip Sidebar
Fabrikaat

Fabrikaat

Gemeinnützig

Über

Fabrikaat organiseert placemaking projecten door beeldende kunst en ontwerp: op locaties die in transitie zijn organiseren we programma om publiek te verbinden aan hun specifieke omgeving en aan ...

Kultur und KunstUmwelt und Nachhaltigkeit
Teilen Sie
Fabrikaat

Über Fabrikaat

Fabrikaat organiseert placemaking projecten door beeldende kunst en ontwerp: op locaties die in transitie zijn organiseren we programma om publiek te verbinden aan hun specifieke omgeving en aan elkaar. Op deze plekken laten we innovatieve ideeën zien, gerelateerd aan maatschappelijke vraagstukken rondom gebiedsontwikkeling, cultuur, duurzaamheid en leefbaarheid, én inspireren we publiek om zich actief te verhouden tot de ontwikkelingen op dit gebied.

We dagen professionals uit de creatieve sector uit om hun werk- en denkwijze te relateren aan specifieke maatschappelijke vraagstukken en om hierbij samen te werken met andere sectoren. Omdat wij ervan overtuigd zijn op deze manier tot vernieuwende en inspirerende inzichten te komen die invloed hebben op de beleving van het gebied waar we het project realiseren. Wij beogen met onze projecten een positieve bijdrage te leveren aan het creëren van een duurzame en leefbare omgeving; vormgegeven door burgers zelf.