Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Scouting Brakkenstein is aangesloten bij Scouting Nederland. Dat betekent dat wij als groep gebruik kunnen maken van verschillende landelijke faciliteiten zoals opleidingen voor stafleden, ...

Kinder und JugendlicheUmwelt und NachhaltigkeitBildung
Gute Gesundheit und WohlbefindenQualität der BildungLeben an Land
Teilen Sie

Über Scouting Brakkenstein

Scouting Brakkenstein is aangesloten bij Scouting Nederland. Dat betekent dat wij als groep gebruik kunnen maken van verschillende landelijke faciliteiten zoals opleidingen voor stafleden, voorlichtingsmateriaal en gezamenlijke regionale activiteiten. Daarnaast draagt Scouting Nederland bepaalde basisgedachten uit, zoals ontplooiing en ontwikkeling van het individu, groeiende zelfstandigheid, het buitenleven en avontuur. Deze basisgedachten staan binnen Scouting Brakkenstein ook centraal, doch daar wordt wel een eigen invulling aan gegeven.

Wij hechten veel waarde aan het afstemmen van een gevarieerd spelaanbod op de behoefte van de kinderen, met daarbij ook aandacht voor het individu. Uitgangspunten daarbij zijn het leren omgaan met elkaar, het respecteren van anderen, het nemen van verantwoordelijkheid en het samenwerken in onderlinge goede verhoudingen.

Fotos