Skip Navigation
Skip Sidebar
Bosjuweel Stichting

Bosjuweel Stichting

Gemeinnützig

Über

OVER ONS
Stichting Bosjuweel werd opgericht in 1994 als natuurbelevingsorganisatie. Het doel was om kinderen de natuur te laten ontdekken en beleven met als uitvalsbasis een tipikamp. Bosjuweel werd ...

Umwelt und NachhaltigkeitSport und Erholung
Leben an Land
Teilen Sie

Über Bosjuweel Stichting


OVER ONS
Stichting Bosjuweel werd opgericht in 1994 als natuurbelevingsorganisatie. Het doel was om kinderen de natuur te laten ontdekken en beleven met als uitvalsbasis een tipikamp. Bosjuweel werd opgericht door Henk en Roel.

In die tijd waren er nog maar vier tipi’s in Nederland. We besloten dus om zelf originele tipi’s te gaan maken. Dat was de start van Bosjuweel Bijzondere Tenten. De eerste tipi maakten we in ‘de kunstenaars kerk’ van Ruigoord. Al snel kwamen Jean en Huib ons team versterken. En met de onmisbare hulp van talloze enthousiaste medewerkers is Bosjuweel in de jaren die volgden uitgegroeid tot een mooi tentenbedrijf met diverse bijzondere tenten. We hebben voor u onder andere tipi’s, yurts, stretchtenten, Marokkaanse tenten en diverse accessoires. Graag denken we met u mee over de mooiste en beste oplossing voor u!

Fotos