Skip Navigation
Skip Sidebar

AZV De Waalstroom

Club, Gesellschaft oder andere

Über

AZV De Waalstroom is een relatief kleine zwemclub (wedstrijdzwemmen). Wij bieden onze zwemmers een veilige, plezierige sportomgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen (sportief, mentaal en fysiek) ...

Teilen Sie

Zwemtrainer (v/m)

Organisationsrolle · 2-6 Std./Woche
6542 JK, Nijmegen, Gelderland, Nederland
NiederländischBeratung & MentoringAusbildungSport
| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
AZV De Waalstroom
#44027
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/AZV-De-Waalstroom/Moglichkeiten/Zwemtrainer-vm/44027, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Verzorgen van zwemtrainingen aan groepjes zwemmers (junioren en/of jeugd)

Detaillierte Beschreibung

Wij zouden graag onze club versterken met een enthousiaste (aspirant) zwemtrainer. Je wordt ingezet voor het verzorgen van zwemtrainingen aan een of meerdere groepjes zwemmers (junioren en/of jeugd). Je staat er uiteraard niet alleen voor, maar werkt samen met onze andere trainers en hulptrainers.

Je begint een paar maanden bij wijze van proef, gewoon op basis van ‘training by doing’. In de proefperiode loop je mee met andere trainers, maar begin je ook al gewoon de zwemmers op weg te helpen.

Na de proefperiode kun je wat zelfstandiger aan het werk en krijg je in samenspraak met de andere trainers je eigen groep zwemmers en bepaalde trainingsdagen.

Al met al ben je er een paar uur per week mee bezig (met twee trainingen zou het je pakweg 3,5 uur kosten).

Als je eenmaal een tijdje meedraait, wil de club graag in je investeren door een trainersopleiding aan te bieden (o.b.v. duidelijke afspraken).

Wat komt er naast de trainingen verder nog bij kijken? Communiceren met de andere trainers, zwemcommissie, het bestuur maar bovenal met onze kinderen en jeugd en af en toe hun ouders. Uiteraard sta je ook aan het bad om de veiligheid van de zwemmers in de gaten houden; een groot verantwoordelijkheidsgevoel is dus vereist.


VEREISTEN

Uiteraard moet je van zwemmen houden! Daarnaast vragen we:

  • dat je bepaalde zwemtechnieken kunt overbrengen;
  • bij voorkeur diploma’s hebt voor het geven van zwemles (of bereid bent deze te halen);
  • voldoende geduld om met jeugd (leeftijd 7 t/m pakweg 12 jaar) te werken;
  • dat je in het bezit bent van een zwemdiploma;
  • dat je de gedragsregels van de club respecteert en uitdraagt;
  • enigszins pedagogisch onderlegd bent.

Als je al ruime ervaring hebt als zwemtrainer (o.a. maken trainingsschema’s) dan is het mogelijk om eens te praten over een traject tot hoofdtrainer.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

| 3 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über AZV De Waalstroom

AZV De Waalstroom is een relatief kleine zwemclub (wedstrijdzwemmen). Wij bieden onze zwemmers een veilige, plezierige sportomgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen (sportief, mentaal en fysiek). Onze kernwaarden draaien om wederzijds respect, sportiviteit en vriendelijkheid. Onze club telt meer dan 100 leden, waarvan iets meer dan 30 wedstrijdzwemmers en 40 triatleten.

Bemerkungen