Skip Navigation
Skip Sidebar

2Switch

Gemeinnützig

Teilen Sie

Winkelmedewerker kleding

Organisationsrolle
Einzelhandel
Aktie Gelegenheit
2Switch
#36266
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/2Switch2/Moglichkeiten/Winkelmedewerker-kleding/36266, um beizutreten

Gesprächspartner

Detaillierte Beschreibung

Ben je gek op mode? Word onze nieuwe collega op de kledingafdeling! Op de kledingafdeling werken mensen met gevoel voor fashion. Heb jij dat? Kom ons team versterken!

Taakomschrijving:

Je gaat samen met het team de afdeling aanvullen, poppen aankleden. Je staat klanten te woorden je kunt je creativiteit kwijt met etaleren van de afdeling.

Functie-eisen:

Wij vragen een positieve inzet en minimaal twee dagdelen aanwezigheid.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

De voordelen van vrijwilligerswerk bij 2Switch: Je gaat deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers. Er heerst een open sfeer waarin je snel wordt opgenomen. Je kunt werk doen dat bij je past en aansluit op je interesses of ervaring. Voor iedereen is er wel een leuke taak. Tijden worden in overleg bepaald. Je ontvangt een onkostenvergoeding en je krijgt 20% medewerkerskorting als je in de winkel iets leuks tegenkomt. Je leert nieuwe vaardigheden. Bovendien zijn er mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen. Je bent verzekerd. En last but not least: je doet iets goeds voor (mede)mens en milieu!

Wat maakt het werk de moeite waard?:

De belangrijkste doelen van 2Switch zijn: werkplekken creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, mooie spullen aanbieden voor een lage prijs en een bijdrage leveren aan een beter milieu. Om deze doelen te realiseren is 2Switch afhankelijk van mensen die ons hun goederen schenken, van klanten die bij ons komen winkelen en van vrijwilligers die 2Switch draaiende houden. Jij gaat deel uitmaken van een fantastisch leuke gevarieerde groep mensen!

Werktijd:

8:30 t/m 17:00
Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung
Aktie Gelegenheit

Bemerkungen